WWE RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Cm Punk ringte

4 posters
YazarMesaj
Straight Edge Society
Co Admin
Co Admin
Straight Edge Society

Cm Punk ringte Empty
MesajKonu: Cm Punk ringte   Cm Punk ringte EmptyPaz Ağus. 15, 2010 5:06 pm

punk gelir ringe hey sizi pislik yaşayan seyirci topluluğu sevgilim maryse ile yeni s.e.s grubunun üyesi herkezi temiz yaşamaya davet ettim ama onlar hayvanca yaklaştılar jeff uyuşturucu içiyor randy sigara ben içmiyorum der beklemeye başlar
The Viper KİNG
Administrator
Administrator
The Viper KİNG

Cm Punk ringte Empty
MesajKonu: Geri: Cm Punk ringte   Cm Punk ringte EmptyPaz Ağus. 15, 2010 5:29 pm

Derken I Heard THe Voices müziği duyulur ve seyircilerin çığlığı arsında Randy görünür
Cm Punk ringte Images?q=tbn:ANd9GcSOpR2onT4h2xFl3dd57rxUJhrRczxXuAZj22_BP3-5l-ONTkY&t=1&usg=__k3HY9WWoaCKWajCg1GtbLSWjD_g=
Ağır adımlarla ringe geldikten sonra köşede tauntunu yapar.
Cm Punk ringte Images?q=tbn:ANd9GcT2_NNSN2ZXFM9jqYibXt4o3wvaBIkUozqQZ29pw0_EvVdlc5M&t=1&usg=__6-7mGtMlOiDF_AUaA0u5mpe5Z2o=
Alaylı bir biçimde bakarak.konuşmaya başlar:"Hıh temiz yaşayanmış.Randy sigara içermiş miş.Burada durup hala çocuk mesajları vermeye devammı ediyorsun Punk.Mesajlar doğru ama lideri yanlış.Senin arkana katılan salaklar olabilir .Çünkü dünyada kusursuz insan yoktur.Şiömdi sana bişe açıklayacağım.Ben de bir grup kurdum Adıda K.Y.T
Keş yalayanlar topluluğu.Bizde yalan söylemek yoktur ama insanların zevklerinede karışılmaz anladınmı ve şimdi bu gruba girmek isteyenleri ,resmen buraya davet ediyorum."
der ve bekler
Straight Edge Society
Co Admin
Co Admin
Straight Edge Society

Cm Punk ringte Empty
MesajKonu: Geri: Cm Punk ringte   Cm Punk ringte EmptyPaz Ağus. 15, 2010 5:34 pm

CM PUNK GÜLÜNÇ BİR İFADEYLE Cm Punk ringte 112077_512x288_generated

EVET SENDENDE BU BEKLENİRDİ ÇÜNKÜ SİZ KEŞ YAŞARSINIZ KEŞ ÖLÜCEKSİNİZ PUNKIN İSTEDİĞİ SİZİ KURTARMAK DER VE BUNU YAPAR Cm Punk ringte CM-Punk-going-to-aplly-GTS-on-Rey-Mysterio1
Triple HHH
Üye
Üye
Triple HHH

Cm Punk ringte Empty
MesajKonu: Geri: Cm Punk ringte   Cm Punk ringte EmptyPaz Ağus. 15, 2010 5:34 pm

beni alırmısın
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Cm Punk ringte Empty
MesajKonu: Geri: Cm Punk ringte   Cm Punk ringte EmptyPaz Ağus. 15, 2010 5:40 pm

Ve ışıklar kapanır Ringte undertaker görülür.
Cm Punk ringte B-256110-undertaker
Cm Punk'a Choke Slam yapar
Cm Punk ringte 274_choke_slam_1252828893
Ve ardından şöyle konuşmaya başlar:
Cm Punk ringte UT%20MIC
Ne olursa olsun Randy Orton Benim dostumdur.Ona yapılan bana yapılmış demektir.Buradan yerde yatan Cm Punk'a Şunları söylüyorum.Bunu Yapmakla büyük bir hata yaptın!
Der ve Şovunu yaptıktan sonra gider(Taraftarlar büyük bi Coşku içerisinde)
Cm Punk ringte M82287648
https://wrestlingrpg.1talk.net
Straight Edge Society
Co Admin
Co Admin
Straight Edge Society

Cm Punk ringte Empty
MesajKonu: Geri: Cm Punk ringte   Cm Punk ringte EmptyPaz Ağus. 15, 2010 5:44 pm

PUNK ZOR KALKAR UNDERRRRRRRRRRRR ÖDİYCEKSİN Cm Punk ringte CM-Punk-cm-punk-923352_456_352

VE LUKE GALLOWSUN YARDIMIYLA BİNADAN AYRILIR

Cm Punk ringte
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PUNK RİNGTE
» JOHN CeNa (SOLİDER) ringte
» Jeff Hardy Cm Punk'ın Odasında...
» CM Punk vs Big Show
» hey punk hey jeff